Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že balíčky budeme odesílat do 27. března. Objednávky přijaté do tohoto data budou expedovány včas. Ostatní objednávky po Velikonocích, konkrétně od 2. dubna. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce!

Vyzkoušejte voňavou přírodní kosmetiku v našem ručníkovém dortu

Vždycky, když narazím na něco co mě zaujme, mám chuť se o to podělit nejen se svými blízkými, ale hned taky přemýšlím, jak by se to dalo zakomponovat do dortu a dostalo se to i k vám, mým zákazníkům. Je to takové lehké pracovní postižení, ale zatím se celkem držím (jen kartonové krabice mi dávají zabrat, vždycky když někde vidím nějaké volné, hned přemýšlím, jak je k nám dostat:-).

Objev české přírodní kosmetiky Biorythme byl takovou malou osobní radostí. Ručně vyráběná kosmetika, která je nejen 100 % přírodní, ale vesměs taky vegetariánská, a která ctí všechny zásady zdravé péče o pleť a tělo, mě prostě nadchla. Rozhodla jsem se ji proto hned na sobě vyzkoušet. Od porodu už sice uplynulo dost času, ale mám pocit, že se moje tělo ještě pořád úplně nesrovnalo. Snažím se tedy hledat kosmetiku, která by mi vyhovovala, byla přírodní a nestála tisíce....

Nadchlo mě nejen složení, ale taky příběh a filozofie ženy, která za její výrobou stojí. Příběh obyčejné holky, která si splnila svůj sen a začala vlastní rukama vyrábět přírodní kosmetiku. Začalo se jí dařit, a tak v tom začala podnikat.  A tenhle příběh je blízký tomu mému. Navíc je přece skvělé, že v dnešní uspěchané době, kdy jedy nejen dýcháme, ale i jíme, můžeme svému tělu i ulehčit a dopřát mu něco přírodního. Kosmetika Biorythme totiž neobsahuje žádné suroviny z mrtvých zvířat, ani jedovaté chemikálie jako parafín, vazelínu, SLS/SLES nebo tolikrát proklínaný palmový olej. Všechna kosmetika je vyráběna v malých šaržích, kvalitně, za použití přírodních složek a bez chemické konzervace. Navíc nejsou všechny výrobky ani testované na zvířatech.

Kosmetika Biorythme se mi dobře osvědčila, proto bych ji ráda nabídla i vám. Potěšte svou pleť přírodní kosmetikou a svoji duši podporou malé české značky, která se snaží jít svou vlastní cestou. Připravili jsme pro vás ručníkový dortNEdort s kosmetikou Biorythme, českou síťovkou a skvělým pytlíkem z Eko kůže Purito, mrknout na něj můžete TADY :-) Můžete se těšit také na další dorty s touto voňavou českou kosmetikou. Momentálně testuji jejich deodoranty a určitě dám brzy vědět, jak to dopadlo.

 

Zpět do obchodu