Jak se u nás fotí Vánoce

Dnes je první listopadový den, Vánoce se blíží a brzo nás budou provázet na každém kroku....No od nás velkou vánoční masáž nečekejte, ale vánoční nabídku samozřejmě máme.

 

A jak u nás vánoční chystání probíhá? Po plánování a nakupování  přišlo čekání na hezké a slunečné počasí. Abyste rozuměli, dorty fotím na dřevěném pozadí a nejvíc se mi líbí fotky v přirozeném světle. Fotografická světla máme, ale ty fotky s umělým světlem, to prostě není „ono“. Takže aplikace Wetter Online a 14 dní sledování. Konečně to přišlo a na úterý bylo hlášeno nebe bez mráčku (nakonec se z jednoho dne protáhlo na tři, naštěstí:-).

 

Tak konečně tu máme pár dní, kdy fotíme. Musíme připravit všechny barevné varianty plenkových i ručníkových dortů (celkem asi 90) . Ty pak při focení „převlékáme“, měníme jim barvy dek, ručníků i stuh a doplňujeme je různými náplněmi. Občas, když vidíme náplň naživo, dojde nám, že to nebo ono by bylo lepší, a pak znovu nakupujeme a fotíme....Prostě dorty, mašle, paštiky, čaje a milion dalších věcí jsou po celé dílně (do toho samozřejmě odbavujeme objednávky. Potom vybrat nejlepší fotky, upravit je, připravit nové produkty na e-shopu, všechno nahrát a popsat.

Letos jsem to dotáhla k dokonalosti, excel s rozpisem barev a náplní připravený, všechna 3 patra ve všech barvách na stole, náplně v krabicích, venku sluníčko, já vzala do ruky foťák, on se mi zachytil popruhem o stůl a spadl na zem. Objektiv nevydržel a moje nervy málem taky ne:D Fotodokumentace připojena....

 

Nakonec to ale všechno dobře dopadlo a Vy se můžete podívat na naši vánoční nabídku na e-shopu....

  

P.S. Tyhle šedé dorty s vínovou stuhou jsou moji favoriti....

 

Zpět do obchodu