Slyšeli jste už o zázraku zvaném bílý šum?

Slyšeli jste už o zázraku zvaném bílý šum?


Šumící medvídci sice nejsou žádnou novinkou na našich plenkových dortech, ale protože máme nové barevné varianty, řekli jsme si, že by bylo fajn, napsat o nich něco i na náš blog:-)

 

Pojďte se s nimi seznámit…

 

Znáte to sami, některé zvuky jsou vašim uším příjemné více, některé méně. Bílý šum je zvukový monotónní signál – šum tvořený mnoha tisíci tóny o stejném výkonu, tyto tóny dohromady tvoří zvuk, který je pak schopný překrýt a odfiltrovat jiné rušivé zvuky, třeba sirény, auta, televizi apod. Bílý šum tak svou monotónností pomáhá zklidnit mysl a navodit spánek. Poprvé jsem se s bílým šumem setkala v knize Harveyho Karpa - Nejšťastnější miminko v okolí (mimichodem tuto knihu doporučuji každé nastávající mamince:-). Karpova metoda uklidnění miminka mě nadchla. Pro miminko může být příchod na svět velmi stresující, je zvyklé na spoustu zvuků, proudění krve, tlukot srdce a tyto zvuky mohou mít až 80 decibelů. Po narození je najednou všude spousta světla a ticha, a to se miminkům nemusí líbit a může být, z našeho pohledu bezdůvodně, neklidné. Když byl Vojtík pár týdnů na světě, občas jsme si nevěděli rady, plakal, i když mu nic nechybělo. Postupovali jsme podle knížky, zkusili šumění a zafungovalo báječně. Poslouchal několik různých zvuků – vodopády, fén a vysavač, a všechny na něj fungovaly během pár vteřin. V té době jsem ještě neznala myHummy medvídky a šuměla z telefonu nebo iPadu (vždy v režimu letadlo).

 

Když jsem potom objevila medvídky myHummy, byla jsem nadšená. Mají krásný design a každý medvídek v sobě ukrývá srdíčko, které přehrává hned 5 verzí bílého šumu: zvuk mořských vln, zvuk padajícího deště, dva zvuky připomínající fén na vlasy a ten nejpodstatnější a malým miminkům nejbližší – zvuk šumící plodové vody a tlukoucího srdce. Zároveň můžete vybrat, jestli chcete medvídka, který šumí, když ho zapnete nebo medvídka se senzorem (spustí se, když je miminko neklidné).

 

Jsem moc ráda, že tyto skvělé výrobky v té nejvyšší kvalitě jsou dostupné i na českém trhu. Máme s bílým šumem jen ty nejlepší zkušenosti, takže jestli chcete darovat nejen krásný, ale i opravdu praktický dárek, s naším plenkovým dortemNEdortem s medvídkem myHummy se určitě trefíte. Šumící medvídci MyHummy jsou součástí těchto plenkových dortů  https://www.dortnedort.cz/jednopatrove-plenkove-dorty/myhummy/  a https://www.dortnedort.cz/jednopatrove-plenkove-dorty/myhummy-plenkovy-dort-2/ .

 

Zpět do obchodu