Jak vybírám věci do dortů

Často mi chodí dotazy na složení našich dortů, co v nich je, proč jsme takový výrobek vybrali, jaká je kvalita. A co odpovídám? Vše co v dortu najdete je opravdu kvalitní, všechno jsme si vyzkoušeli, všechno jsme ochutnali :-) A podle čeho věci vybírám? Výrobek se mi musí líbit, musím o značce něco vědět a vše si musím na  vlastní kůži vyzkoušet. Bohužel jsme dost limitovaní velikostí, průměr největšího dortu je 30 cm. Takže občas je docela oříšek, jak náplň sladit dohromady, aby se vše vešlo a hezky to uvnitř sedělo a vypadalo a zároveň dort přežil cestu.

 

U plenkových dortů jsem na začátcích hodně dlouho hledala a zkoušela, hlavně u dek. U českých výrobců jsem nevybrala buď kvůli kvalitě, anebo opravdu vysoké ceně. Nakonec máme stálého dodavatele z Anglie. Stejné to bylo i s oblečky a bodyčky, našli jsme až v Anglii. Zbytek věcí je převážně z ČR. XKKO tetra a bambusové pleny jsme používali u Vojtíka (a dodnes je využívám na úklid, takže opravdu vydrží). I další věci jsem vybrala na základě vlastní dobré zkušenosti, Bepanthen, MAM lahvičky (na ty nedám dopustit), plenky Pampers Premium Care, perfektní emulze Medvídek od Eoné...

 

U ručníkových dortů je to složitější, kvalita ručníků dost kolísá (u ručníků je rozhodující gramáž a tu garantujeme nejnižší 450 g/m). Objednáváme u českých výrobců, hledáme i v Anglii. U náplní je to jiné, tam stále zkouším, mažu, mydlím a ochutnávám. V poslední době jsem nadšená ze spolupráce s českou firmou Grešík.

 

Mám v hlavě minimálně 10 dalších dortů z různých druhů jídla, kosmetiky…..Takže se určitě máte na co těšit :-). Samozřejmě platí, že za jakákoliv doporučení budu ráda….

Zpět do obchodu