Soutěžíme s KB a nastartujtese podruhé....pro Dobrého anděla

O tom, že jsme se přihlásili a proč soutěžíme už jsem Vám tady na blogu psala, a protože si myslím, že na blogu by člověk měl psát upřímně (jako do deníčku:-) přidávám tedy další článek o soutěžení.

Od našeho přihlášení už uběhl více než měsíc, jsme ve vedení (cca o 350 hlasů) a já Vás pořád naháním, abyste hlasovali. Přihlásila jsem se, protože tu hlasovací soutěž chci opravdu vyhrát, ale pořád všechny nahánět a otravovat mě nebaví. Říkám si, že ti co mi fandí mi už svůj hlas dali (a já jsem za něj moc vděčná), ale proč by měli hlasovat každý den? A včera mi to došlo, soutěž se jmenuje nastartujte se, naše podnikání nastartuje to, že se o nás dozví co nejvíce lidí a reklama, kterou můžeme vyhrát, a tak zkusím tomu soutěžení dát ještě trochu jiný rozměr. Včera jsem se stala Dobrým Andělem a rozhodla se polovinu případné výhry z hlasovací soutěže - 25 000 Kč - darujeme nadaci Dobrý Anděl - věřím, že ji někdo opravdu dobře využije:-). Nadále pak budeme přispívat každý měsíc. Za zbývající peníze bychom nakoupili asi tak tunu čokolády pro všechny kamarády a fanoušky, kteří nás podporují a pokud by něco zbylo, koupili bychom si něco do naší nově vznikající dílny (o tom jak se staví dílna někdy jindy:-). 

Takže ještě jednou díky, že hlasujete. Za sdílení našeho FB příspěvku budu ráda, za Vaše další hlasy ještě radši a když se i Vy stanete Dobrým andělem bude to úplně nejlepší.

 

Díky,

 

Lucie

 

P.S. hlasovat můžete až do pátku 15.09.2017 na http://www.nastartujtese.cz/projekt/615/dortnedort/

 

 

Zpět do obchodu