Soutěžíme s KB a nastartujtese.cz

KB už pravidelně několik let vyhlašuje soutěž pro začínající podnikatele Nastartujtese. Jednou z hlavních podmínek je doba trvání podnikání pod 2 roky. Protože tuto (i všechny ostatní:-) podmínky s dortNEdort splňujeme, řekli jsme si proč to nezkusit.

Může se zdát, že napsat o sobě pár vět, přidat fotku a pak burcovat všechny kolem, aby hlasovali je snadné, ale není to tak. Přihláška do této soutěže je poměrně obsáhlá a podrobná (jejím obsahem není pouze text zobrazený na http://www.nastartujtese.cz/projekt/615/dortnedort/). Pořád vás napadá (mě nejvíce v noci) co kde ještě dopsat, co upravit, jestli bude uvedený popis dostačující....Pak přihlášku odešlete a čekáte, že začnou naskakovat hlasy.  Ale ono to tak není. Právě tady začíná ta hlavní práce. Jak "sehnat" hlasy? Koho oslovit? Otravuju už moc nebo to ještě jde? 

A proč to vlastně všechno píšu? Abyste věděli, proč jste hlasovali (nebo proč hlasovat:-).

Finanční výhra je 50 000 Kč, další cenou jsou služby webového provozovatele, ale pro nás je tou hlavní cenou reklama.  Pokud začínáte podnikat, pak víte, že na reklamě a povědomí o značce to všechno stojí. A proto jsme se přihlásili,  finanční výhra by byla samozřejmě fajn, ale my soutěžíme právě o tu reklamu:-). Ale když už jsem se zmínila o té finanční výhře.....Vybrali jsme zázračný stroj, který se Vám určitě bude líbit, protože díky němu budou naše dorty ještě lepší a dárky více osobnější (o tom o jaký stroj se jedná vám napíšu příště, přotože i když nevyhrajeme, tak ho stejně koupíme).

 

Tak ještě jednou, DÍKY, že nám fandíte a hlasujete!

Lucie

 

P.S. Doufám, že se tenhle článek dá brát i jako omluva pro všechny, které každý den otravuji s tím jestli už hlasovali:-)

P.S.S. Vojtík hlasuje za mě, nemá svojí e-mailovou adresu:-).

Zpět do obchodu